Het Laatste Nieuws over Aosem...

Voor het allerlaatste nieuws check onze facebookpagina hier

 

19 mei 2019

Op 18 mei hebben we onze EP gepresenteerd in Café De Amer in Amen. zie de fijne recensie van 3voor12!

 

15 maart 2019

Vandaag gaat de single "Ik wil meer" in première. De single is een samenwerking tussen Duitse Nedersaksische artiesten waaronder Standbild en Die Tüdelband

Hier een link naar de clip...

 

24 januari 2019

Onze nieuwe single "Terug" is hier te beluisteren!

 

3 januari 2019

2019 wordt voor ons een druk jaar! Medio februari is de verwachting dat onze EP verschijnt! De laatste single die tevens op de EP komt te staan zal in de loop van deze maand te horen zijn. Daarnaast maken we de komende weken plannen voor de opnames voor ons album dat eind dit jaar zal verschijnen! Blijf ons volgen!

 

 

12 november 2018

YEssss....het is rond! Aosem heeft een platendeal bij het label Marista uit Leeuwarden. Komend voorjaar verschijnt onze EP. Later in het jaar is het de bedoeling dat er een album van Aosem uit komt! Houdt onze site en FB pagina in de gaten.

 

11 november 2018

Onze single "Met de Ogen Stief Dicht" is uitgeroepen tot Superster bij de Sterrenparade @ RTV=Oost!

 

30 oktober 2018

Op 7 december gaan we een paar kerstliedjes opnemen voor RTV Drenthe. Aosem gaat dus ook op de kersttoer! Blijf Facebook volgen voor het laatste nieuws.

 

De Kaartverkoop voor "de Ar" op 15 december samen met Steernvanger gaat hard mensen! Wie nog heen wil moet snel zijn!

 

13 september 2018

Gisteren waren wij op RTV Drenthe te zien in het programma Djammen. Hier kun je dat terugkijken!

 

8 september 2018

Aosem was te gast in het programma Hemmeltied. Tussen 11 en 12 hebben wij vier nummers Live gespeeld!. Hier terug te beluisteren.

 

17 augustus 2018

Onze nieuwe single "Met de Ogen Stief Dicht" is uit met bijbehorende videoclip! De single is gratis te downloaden op de Aosem bandcamp pagina. En uiteraard te beluisteren op Spotify, Deezer en Apple Music. De clip kun je op de foto & media pagina zien!

 

19 juli 2018

De nieuwe bandfoto's zijn klaar! Een kleine preview is te zien op de "foto & Media"pagina. Binnenkort verschijnt onze nieuwe single én clip "Met de Ogen Stief Dicht...

Tot die tijd moeten jullie het doen met "Wat Deed Ik verkeerd". De live versie was al een tijdje te vinden op youtube en te horen op diverse radio stations. De studioversie is nu gratis beschikbaar! Kijk op www.Aosem.bandcamp.com

 

21 juni 2018

Met gepaste trots presenteren wij onze website. Webstee op sien Dreeints. Hier zullen we net als op onze Facebook pagina regelmatig jullie informeren hoe het met Aosem gaat.

 

21 juni 2018

Aosem is tweede geworden op het Drents Liedtiesfestival. Het nummer Wat Deed ik Verkeerd verschijnt binnenkort.