Het Laatste Nieuws over Aosem...

Voor het allerlaatste nieuws check onze facebookpagina hier

 

8 april 2020

Ook wij liggen deels stil door de coronatoestanden. Afgelopen week is onze single "Op Slöt" uitgebracht. Helaas kunnen we de single niet actief met optredens ondersteunen. Net als alle andere artiesten zit optreden er de komende tijd niet in. Doen we dan niks? Nee, natuurlijk niet...we zijn druk met de opnames voor ons album. De planning was erop gericht het album voor de zomer uit te brengen en groots te presenteren. Door de corona is daar nu wel een streep doorgehaald. We richten onze hoop om in het najaar ons album aan jullie te presenteren.

 

3 april 2020

Onze nieuwe single "Op Slöt" is uit! Kijk op de foto en media pagina voor de clip!

 

16 februari 2020

Dankzij vele donateurs is het ons gelukt om een mooi budget bij elkaar te te krijgen voor het maken van ons album! De eerste single met clip zal eind februari, begin maart verschijnen. 

 

15 december 2020

Vorige week waren we te gast bij RTV Drenthe om onze crowdfunding te promoten. Uiteraard hebben we een aantal nummers live gespeeld! Waaronder onze kerstplaat! Op de site te vinden onder foto en media. Veel plezier en fijne feestdagen!

 

24 november 2019

Onze Crowdfunding is live! Check het hier: 

https://www.voordekunst.nl/projecten/9637-debuutalbum-aosem-2 

 

 

1 september 2019

Onze site heeft een kleine update gehad. Op dit moment zijn we druk doende met de opnames voor ons album dat volgend voorjaar moet verschijnen. De eerste single "Op Slöt" verschijnt in oktober!

 

19 mei 2019

Op 18 mei hebben we onze EP gepresenteerd in Café De Amer in Amen. zie de fijne recensie van 3voor12!

 

15 maart 2019

Vandaag gaat de single "Ik wil meer" in première. De single is een samenwerking tussen Duitse Nedersaksische artiesten waaronder Standbild en Die Tüdelband

Hier een link naar de clip...